Kyllinglårfilet i barbecuesaus og frisk rissalat

Godt og rimelig

Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri

Kyllinglårfilet i barbecuesaus

og frisk rissalat
Ny oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
    • olivenolje
    • olje
    • pepper
    • salt
    • vann
    Basmatiris
    135 g
    Gulrøtter
    2 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Ruccola
    50 g
    Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
    1 ss
    Olivenolje
    1 ss
    Utbenet kyllinglår u/skinn
    320 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    Vann
    ½ dl
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    616 kcal
    Fett:
    21 g
    Karbohydrater:
    70 g
    Protein:
    37 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tilbered risen som anvist på pakken. Skrell og kutt gulrøttene i to, og deretter i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Ha gulrøttene og rødløken i en bolle, og vend inn 1 ss eddik og 1 ss olivenolje. 
     Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side,  og krydre med salt og pepper. Ha ½ dl vann og barbecuesausen i stekepannen og kok opp. Øs sausen over kyllingen. 
     Bland ruccolaen og den ferdigkokte risen med gulrot- og rødløksalaten, og krydre med salt og pepper.  
     Server barbecuesjyen fra stekepannen til retten.  
    God middag!