Godt og rimelig
Godt og rimelig
Laktosefri
Glutenfri
Kyllinglårfilet i barbecuesaus
og frisk rissalatNy oppskrift
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- vann
Basmatiris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
½ stk
Ruccola
50 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Olivenolje
1 ss
Utbenet kyllinglår u/skinn
320 g
Barbecuesaus
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 616 kcal
- Fett:
- 21 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken. Skrell og kutt gulrøttene i to, og deretter i tynne skiver på skrå. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Ha gulrøttene og rødløken i en bolle, og vend inn 1 ss eddik og 1 ss olivenolje.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, og krydre med salt og pepper. Ha ½ dl vann og barbecuesausen i stekepannen og kok opp. Øs sausen over kyllingen.
Bland ruccolaen og den ferdigkokte risen med gulrot- og rødløksalaten, og krydre med salt og pepper.
Server barbecuesjyen fra stekepannen til retten.
God middag!