Pitabrød med chorizodeig
kremet mais og kålsalatNy oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Chorizodeig
300 g
Gulrøtter
2 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
½ ts
Pitabrød
3–4 stk
Mais
½–1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
Lime
½ stk
Røkt chilimix
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 777 kcal
- Fett:
- 35 g
- Karbohydrater:
- 76 g
- Protein:
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Bland den strimlede kålsalaten og gulrøttene i en bolle, og vend inn ½ ts sukker og litt saft fra halve limen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizodeigen i 4–5 minutter, til kjøttet får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt.
Stek pitabrødene som anvist på pakken.
Hell laken av maisen og bland den med crème fraîchen i en skål. Smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper, en klype sukker og litt saft fra resten av limen.
Sett sammen pitabrødene med chorizodeigen, salaten og den kremede maisen.
God middag!