Pitabrød med chorizodeig, kremet mais og kålsalat

Pitabrød med chorizodeig

kremet mais og kålsalat
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Chorizodeig
300 g
Gulrøtter
2 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
½ ts
Pitabrød
3–4 stk
(Hvete, Rug)
Mais
½–1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Lime
½ stk
Røkt chilimix
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
777 kcal
Fett:
35 g
Karbohydrater:
76 g
Protein:
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Bland den strimlede kålsalaten og gulrøttene i en bolle, og vend inn ½ ts sukker og litt saft fra halve limen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizodeigen i 4–5 minutter, til kjøttet får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt.
Stek pitabrødene som anvist på pakken.
 Hell laken av maisen og bland den med crème fraîchen i en skål. Smak til med den røkte chilimixen, salt, pepper, en klype sukker og litt saft fra resten av limen.
Sett sammen pitabrødene med chorizodeigen, salaten og den kremede maisen.
God middag!