Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat

Godt og rimelig

Godt og rimelig
Glutenfri

Pølsegryte med gulrøtter, ris og spinat

3.91 (131)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Spinat
50 g
Mager kjøttpølse
300–400 g
(Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Kokestabil matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Oregano
½–1 pakke
Hvetemel
½ ss
Vann
2 dl
Basmatiris
135 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 730 kcal
  • Fett: 29 g
  • Karbohydrater: 80 g
  • Protein: 37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skrell løken og gulrøttene. Skyll spinaten. Kutt pølsene i skiver, grovhakk løken og kutt gulrøttene i terninger. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og gulrøttene i omtrent 2 minutter, og tilsett pølsebitene, ½ ss hvetemel og tomatpurèen. Stek det hele videre i ett minutt til. Tilsett buljongen, fløten og oreganokrydderet. Tilsett omtrent 2 dl vann, og ha det i gryten. La gryten få et oppkok, skru ned varmen, og la den stå på svak varme under omrøring i omtrent 15 minutter, til gulrøttene er møre. Vend inn spinaten, og smak til med litt salt og pepper.   
God middag!
God middag!