Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Løk
1 stk
Solsikke-/rapsolje
1–2 ss
Salt
Sous vide-bakepotet
2 stk
Revet gouda
½ pakke
Vårløk
½ pakke
Restaurantsalat
1 pakke
Tomat
2 stk
Gul paprika
½ stk
Rømmekolle
1 pakke
Tomatsalsa
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
MINI-KOKKEN: Kutt potetene i fire slik at du får potetbåter. Legg båtene på et stekebrett. Ta en teskje og grav ut litt av poteten så du får en liten grop. Fordel kjøttfyllet over potetene og dryss over «gullost». Få hjelp av en voksen til å sette sjørøverskipene i ovnen.
"Sjørøverskip med gull og grønne skoger"
Sett ovnen på 220 grader varmluft.
Kutt løk i terninger. Stek kjøttdeigen i en panne med olje. Tilsett løken mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
Del potetene i fire slik at du får store båter. Legg båtene på et stekebrett. Bruk en teskje til å grave ut litt av poteten slik at du får en liten grop. Fordel kjøttfyllet i gropene og dryss over ost. Sett brettet i ovnen og stek potetene til osten er smeltet og gyllen.
Kutt vårløk i tynne skiver. Ha vårløken over potetene når de er ferdige.
Ha restaurantsalaten i en bolle. Kutt tomat i båter og paprika i strimler. Bland tomat og paprika inn med salaten.
Server bakt potet med salat, rømmekolle og salsa.
God middag!