Indisk vegetargryte med kikerter, fullkornsris, salat og mangochutney
Roede
Glutenfri
Vegetar

Indisk vegetargryte med kikerter, fullkornsris, salat og mangochutney

4.13 (72)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
Fullkornsris
125 g
Indisk vegetargryte
600 g
(Melk, Laktose)
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Koriander
1 bunt
Mangochutney
½–1 glass
Yoghurt naturell
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 666 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 99 g
  • Protein: 18 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke liker rå løk, kan du ha også ha den i vegetargryten. Varm da opp kjelen til middels varme, ha i litt olje, og stek løken i et par minutter. Tilsett vegetargryten, og følg deretter steg 2.

 Tilbered risen som anvist på pakken.
 Ha vegetargryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring (se tips). La gryten småkoke på middels lav varme i 8–10 minutter, og smak til med salt. 
 Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomaten og agurken i terninger. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Bland grønnsakene i en salatbolle.
Server mangochutneyen og yoghurten til retten. 
God middag!
100 g Gryte: 250 g Salat: 150 g Chutney: ½ ts  Raita: 1 ts Energiinnhold: ca. 510 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!