Cheeseburgere med friske grønnsaker, ovnsbakte poteter og chilimajones
Laktosefri

Cheeseburgere med friske grønnsaker, ovnsbakte poteter og chilimajones

4.29 (1054)
Under 40 min
9 Ingredienser
En god og saftig hamburger blir bare bedre med smeltet ost. Med potetbåter og to ulike dipper er dette den perfekte kosemiddagen.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Poteter
350 g
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 pakke
Klassisk hamburger
280 g
Skivet Norvegia
1 pakke
(Melk)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Barbecuesaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 888 kcal
  • Fett: 48 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. Vend om underveis for jevnere steking.
Skrell rødløken, og kutt den og tomaten i skiver. Plukk bladene av salaten, skyll dem i kaldt vann, og tørk dem. Legg grønnsakene på et fat, eller i hver sin serveringsskål.  
Krydre burgerne med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek burgerne i 3–4 minutter på hver side. Legg en osteskive på hver av burgerne når det gjenstår omtrent 1 minutt av steketiden, og stek videre til osten har smeltet. Du kan også legge burgerne på et stekebrett, og la osten smelte i ovnen. La burgerne hvile i et par minutter før servering. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering. Pass på at de ikke svir seg.
Sett sammen burgere av hamburgerbrødene, cheeseburgerne, grønnsakene, chilimajonesen og barbecuesausen.
God middag!