Pasta med bakt blomkålkrem, kylling og erter

Pasta med bakt blomkålkrem, kylling og erter

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Hvitløksfedd
1 stk
Blomkål
1 stk
Gulbete
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Revet Grande Premium
1½–2 pakke
(Melk, Laktose)
Smør
1 ss
(Melk)
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Vann
1 dl
Pasta
200 g
(Hvete)
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 770 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 89 g
  • Protein: 56 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du heller vil toppe retten med ertene, kan du koke dem i et dørslag i kjelen i 2 minutter.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft. Kok opp rikelig med lettsaltet vann til koking av pastaen.
 Skrell og grovhakk hvitløken. Kutt blomkålen i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og kutt gulbeten i båter. Fordel grønnsakene på hver sin side av et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje, salt og pepper. Vend inn hvitløken med blomkålen. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 20 minutter, eller til de er møre og har fått en lett stekeskorpe.
 Ha kyllingen, kraften fra posene og 1 dl vann over i en ildfast form, og kle formen med aluminiumsfolie. Varm kyllingen under grønnsakene i ovnen, i omtrent 10 minutter, eller til den er gjennomvarm. Skjær kyllingen i skiver før servering. 
Kok pastaen som anvist på pakken. Kok ertene med pastaen de siste 2 minuttene av pastaens koketid (se tips).
Ha omtrent halvparten av den bakte blomkålen over i et litermål, og tilsett buljongen og 1 ss smør. Kjør blomkålen til en glatt krem, mens du sper med kraften i kyllingformen fra steg 3, litt og litt, til ønsket konsistens. Rør inn den revne Grande Premium-osten, og smak til med salt og pepper. 
Vend den bakte blomkålkremen sammen med pastaen og ertene. Topp retten med kyllingen, betebåtene og resten av blomkålen. God middag!
God middag!