Pølser med potetmos og rotgrønnsaker

Pølser med potetmos og rotgrønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å få ekstra smak på grønnsakene, liker jeg å ha oppi 2 hakkede hvitløksfedd og litt friske urter. Her passer det godt med blant annet timian, rosmarin eller persille.

    Kok opp en kjele med vann. Legg posen med potetmos i kjelen og la den småkoke i omtrent 10 minutter.
    Stek pølsene i en stekepanne med olje til de er gjennomvarme og gylne. Løft pølsene ut av pannen, tilsett wokmiksen og stek den lett i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Løft posen med potetmos opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell potetmosen forsiktig over i et serveringsfat.
    Server Godtlevertpølser med potetmos, rotgrønnsaker og sauser etter smak. Ketsjup og sennep vil være et naturlig valg for mange.
    God middag!