Laktosefri
Salsicciagryte med bulgur
spinat og bakte grønnsakerRetten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Persillade
1 pakke
Bulgur
125 g
Smør
½ ss
Salsicciadeig
300 g
Moste tomater
⅔ flaske
Oksebuljong
½–1 pakke
Spinat
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 618 kcal
- Fett: 27 g
- Karbohydrater: 53 g
- Protein: 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend sammen bulguren og de bakte grønnsakene før servering. Lag gjerne kjøttboller av salsicciadeigen hvis du har litt tid til overs.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skyll paprikaen og squashen. Rens paprikaen, og kutt den og squashen i terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend inn persilladen i de ferdigstekte grønnsakene.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte bulguren.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha over de moste tomatene og buljongen, og la det småkoke over svak varme frem til servering.
Skyll og tørk spinaten, og vend den inn i tomatsausen rett før servering. Smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!