Godt og rimelig
Kremet kyllinggryte med pasta og salat
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- olivenolje
- olje
- pastavann
- pepper
- salt
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
Pastavann
½–1 dl
Linguine
200 g
Hjertesalat
1 stk
Tomater
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 713 kcal
- Fett:
- 17 g
- Karbohydrater:
- 81 g
- Protein:
- 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½–1 dl av pastavannet.
Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og løken i omtrent 3 minutter. Tilsett buljongen, krydderet med basilikum og oregano, pastavannet og crème fraîchen, og gi det et oppkok. La gryten stå på lav varme, til resten av retten er klar. Vend inn spinaten og smak til med salt og pepper rett før servering.
Del salaten på langs, skyll den innvendig og grovhakk den. Skyll og kutt tomaten i grove terninger. Bland salaten og tomaten med 1 ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper.
God middag!