Kremet kyllinggryte med pasta og salat

Godt og rimelig

Kremet kyllinggryte med pasta og salat

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • olje
  • pastavann
  • pepper
  • salt
Gul løk
1 stk
Spinat
50 g
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
Hønsebuljong
1 pakke
Oregano
1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
½–1 dl
Linguine
200 g
(Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Tomater
1 stk
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
713 kcal
Fett:
17 g
Karbohydrater:
81 g
Protein:
59 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skrell og finhakk løken. Skyll og tørk spinaten.
Tilbered pastaen som anvist på pakken, men ta vare på ½–1 dl av pastavannet. 
Varm opp en gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og løken i omtrent 3 minutter. Tilsett buljongen, krydderet med basilikum og oregano, pastavannet og crème fraîchen, og gi det et oppkok. La gryten stå på lav varme, til resten av retten er klar. Vend inn spinaten og smak til med salt og pepper rett før servering.
Del salaten på langs, skyll den innvendig og grovhakk den. Skyll og kutt tomaten i grove terninger. Bland salaten og tomaten med 1 ss olivenolje, ½ ss eddik og litt salt og pepper. 
God middag!