Teriyaki yakisoba

Teriyaki yakisoba

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Solsikke-/rapsolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tilsett gjerne finhakket ingefær, chili eller sitrongress for ekstra futt i woken.

    Kok nudler etter anvisning på pakken.
    Finhakk hvitløk, løk og vårløk, og skjær gulrot og bok choy i tynne strimler (se tips).
    Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne og ha i olje. Tilsett grønnsakene og la dem frese i et par minutter. Ha i skinke og fres videre i noen minutter under omrøring. Vend inn woksausen og la alt bli gjennomvarmt.
    Når nudlene er ferdige, hell av vannet. Bland nudlene inn i woken.
    Dryss over finhakket koriander og eventuelt sesamfrø rett før servering.
    Server wok med nudler, grønnsaker og skinke.
    Mengde: 500 g Kcal per porsjon: 400
    God middag!