Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett gjerne finhakket ingefær, chili eller sitrongress for ekstra futt i woken.
Kok nudler etter anvisning på pakken.
Finhakk hvitløk, løk og vårløk, og skjær gulrot og bok choy i tynne strimler (se tips).
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne og ha i olje. Tilsett grønnsakene og la dem frese i et par minutter. Ha i skinke og fres videre i noen minutter under omrøring. Vend inn woksausen og la alt bli gjennomvarmt.
Når nudlene er ferdige, hell av vannet. Bland nudlene inn i woken.
Dryss over finhakket koriander og eventuelt sesamfrø rett før servering.
Server wok med nudler, grønnsaker og skinke.
Mengde: 500 g Kcal per porsjon: 400
God middag!