Torskepakker

Torskepakker

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • pepper
  • salt
Poteter
300 g
Bladpersille
1/2 pakke
Torskefilet
400 g
(Fisk)
Extra virgin olivenolje
2 ss
Sukkererter
150 pakke
Salt
1 ts
Pepper
1 ts
Tomat
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Bladpersille
1/3 pakke
Kålrot
1/2 stk
Gulrot
2 stk
Sitron
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Legg gjerne potetene på et bakepapir – da blir det lettere å vaske etter middagen. Hvis ønskelig kan du lett tilføre mer smak til potetene ved å ha på paprikapulver, chilipulver eller strø over rikelig med krydderurter etter steking. I råkostsalaten smaker det også godt med finsnittede svisker eller rosiner og noen hakkede hasselnøtter.

Sett ovnen på 200 grader varmluft.
Pensle en langpanne med olje. Skjær potetene i tynne båter, og legg i en langpanne og ha over litt salt
Sett potetbåtene i stekeovnen mens du lager fiskepakkene.
Finhakk persille og bland med oljen, eller kjør rett og slett olje og persille sammen med en stavmikser.
Pensle bakepapir-ark med litt av oljeblandingen.
Skjær tomater og rødløk i skiver, og del sukkerertene i 2. Legg tomat, sukkererter, rødløk og bladpersille på papiret.
Legg fiskebitene på toppen og strø over salt og pepper og drypp med oljeblanding.
Pakk sammen bakepapiret og ha skjøten opp. Legg pakkene i en ildfast form.
Sett fiskepakkene i stekeovnen sammen med potetene i ca. 15 minutter eller til alt er ferdig.
Skrell og riv gulrøtter og kålrot på et råkostjern. Bland alt sammen og ha over litt friskpresset sitronsaft.
Server fiskepakkene med bakte potetbåter og råkostsalat.
God middag!