Bakt torsk og grønnsaker i form

Bakt torsk og grønnsaker i form

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • salt
    • vann
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du har noen oliven stående i kjøleskapet, passer de godt inn i denne retten. Tilsett da olivenene samtidig som torsken.

    Sett ovnen på 180 grader varmluft.
    Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til side og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk. Vend om rett før servering.
    Kutt rødløk i skiver. Ha rødløken og wokmiksen i en ildfast form og ha over olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 6 minutter. Ta formen ut av ovnen, legg torsken oppå grønnsakene og smør over tomatpesto. Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i omtrent 10 minutter. Torsken er ferdig når den så vidt flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
    Server bakt torsk med tomatpesto, grønnsaker og ris.
    God middag!