Lasagne

Lasagne

Ny oppskrift
Under 25 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Balsamicoeddik
    • extra virgin olivenolje
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Her er det rom for mange individuelle variasjoner. Tilsett fersk basilikum, persille eller timian i kjøttsausen når den er varmet opp. Du kan blande i ekstra muskatnøtt eller revet ost i bechamelsausen eller ha ost mellom lagene. Ønsker du mer spice, kan du tilsette kajennepepper eller chili i kjøttsausen.

    Sett ovnen på 225 grader varmluft.
    Varm opp kjøttsausen i en kjele. Du kan la det være, men jeg synes jeg får en jevnere fordeling når sausen er varm.
    Finn frem en ildfast form. Start med å ha i litt olivenolje og et tynt lag kjøttsaus. Legg deretter lasagneplater, kjøttsaus, litt olivenolje og små klumper bechamelsaus. Start på nytt igjen med lasagneplater, kjøttsaus, olivenolje og bechamelsaus. Fortsett til formen er nesten full. Det siste laget av lasagnen skal avsluttes med bechamelsaus, litt olje og revet ost på toppen.
    Sett formen i ovnen og bak lasagnen i 20–30 minutter.
    Finsnitt salat, kutt paprika i biter, tomat i båter og rødløk i tynne skiver. Bland grønnsakene sammen og vend inn olivenolje og balsamico.
    Server lasagne med salat.
    God middag!