Ostekremet pasta med kyllingstrimler, paprika og erter

Ostekremet pasta med kyllingstrimler, paprika og erter

3.86 (73)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • salt
  • pepper
  • olje
Pasta
200 g
(Hvete)
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Pastavann
1 dl
Gul paprika
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Grønne erter
125 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 789 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 61 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men la det være igjen 1 dl av vannet i kjelen med pastaen. 
Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, til den har fått en stekeskorpe. Ha kyllingen over på en tallerken. Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt ny olje om det trengs. Stek paprikaen og gulroten i omtrent 3 minutter. Ha i ertene og kyllingen, varm opp, og krydre med litt salt og pepper. 
 Bland crème fraîchen, buljongen og osten inn med den ferdigkokte pastaen og pastavannet fra steg 1. Vend det hele godt sammen, og la osten smelte i sausen. 
Vel bekomme! 
God middag!