Ricebowl med tacokrydret laks, kikerter og curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Ricebowl med tacokrydret laks, kikerter og curry- og mangodressing

3.69 (88)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • sukker
  • bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Kikerter
1 pakke
Three spice
½ pakke
Olje
1 ss
Salt
½ ts
Agurk
½ stk
Mais
1 pakke
Strimlet kålsalat
120 g
Lime
½ stk
Sukker
1 ts
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 881 kcal
  • Fett: 42 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke laksen og kikertene i stekepanne hvis du heller vil det.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Kutt laksen i munnstore biter. Sil laken av kikertene. Ha laksebitene og kikertene i en bolle med 1 ss olje, three spice krydderet og ½ ts salt, og vend godt sammen. Fordel det utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken og kikertene midt i ovnen i 5–6 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Skyll og kutt agurken i terninger. Sil laken av maisen, og ha agurken og maisen i hver sine skåler. Ha den strimlede kålsalaten i en bolle og vend inn saft fra halve limen, litt salt og 1 ts sukker. 
 Kutt resten av limen i båter. Fordel risen i skåler, og fordel laksen, kikertene, agurken, maisen og den marinerte kålsalaten over. Server curry- og mangodressingen og limebåtene ved siden av.
God middag!