Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa
Laktosefri
Glutenfri

Chorizo med aiolipoteter, salat og tomatsalsa

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Poteter
350 g
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Tomat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Tobladssalat
50 g
Chorizo bbq
350 g
Rødløk
1 stk
Tomatsalsa
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 963 kcal
  • Fett: 69 g
  • Karbohydrater: 51 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Skyll og kutt potetene i munnstore biter. Kok dem i lettsaltet vann i omtrent 10 minutter, eller til de er gjennomkokte.  
Skyll og kutt tomaten i båter, og ha den i en en serveringsskål. Vend inn balsamicovinaigretten og tobladsalaten.    
Del chorizoen i skiver. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizoen og løken i 3–4 minutter.    
Sil vannet av de ferdigkokte potetene, og ha de i en serveringsskål. Vend inn aiolien og krydre med litt salt og pepper.  
Server tomatsalsaen til retten. God middag!  
God middag!