Ravioli med ricotta i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat

Ravioli med ricotta i basilikumolje med bacon, brokkoli og tomatsalat

3.99 (235)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olivenolje
  • olje
Ravioli med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Gluten, Melk, Laktose)
Basilikumolje
1 pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Baconterninger
100–150 g
Gul løk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Ruccola
50 g
Tomat
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 675 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Spar på litt av pastavannet og vend inn litt og litt med raviolien og basilikumoljen for mer saus.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til koking av pastaen. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, ha i litt olje og baconet. Stek baconet i omtrent 5 minutter, til det er gyllent. Skrell og kutt løken i terninger. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Tilsett løken og brokkolien i stekepannen med baconet og stek videre i omtrent 4 minutter. Krydre med litt pepper.        
 Kok ravioliene som anvist på pakken. Hell av vannet når de er ferdigkokte og vend inn basilikumoljen og den revne osten (se tips).   
Skyll og tørk ruccolaen. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha ruccolaen og tomaten i en serveringsskål, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.  
 Server raviolien med basilikumoljen, den stekte bacon- og brokkoliblandingen og topp med tomatsalaten. 
God middag!