Pasta med stekt kylling
grønne erter og sommerkål i hvit sausNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Linguine
200 g
Gulrot
1 stk
Sommerkål
½ stk
Grønne erter
125 g
Bechamelsaus
½–1 pakke
Vann
½ dl
Kyllinglårfilet
350 g
Persillade
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 889 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 92 g
- Protein:
- 60 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulroten i skiver. Fjern det ytterste laget på kålen, og kutt resten av kålen i grove strimler. Ha grønnsakene og ½ dl vann i en kjele og damp under lokk i 2 minutter.
Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Smak til med persilladen, salt og pepper.
Ha ertene og bechamelsausen i kjelen med grønnsakene. Vend sammen og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Fordel pastaen på tallerkener, og topp med de stuede grønnsakene og kyllingen. Dryss over den revne osten. God middag!
God middag!