Pasta med stekt kylling, grønne erter og sommerkål i hvit saus

Pasta med stekt kylling

grønne erter og sommerkål i hvit saus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Linguine
200 g
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Sommerkål
½ stk
Grønne erter
125 g
Bechamelsaus
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Vann
½ dl
Kyllinglårfilet
350 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
889 kcal
Fett:
31 g
Karbohydrater:
92 g
Protein:
60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
 Skrell og kutt gulroten i skiver. Fjern det ytterste laget på kålen, og kutt resten av kålen i grove strimler. Ha grønnsakene og ½ dl vann i en kjele og damp under lokk i 2 minutter.    
 Skjær kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttet i 3–4 minutter, til det er gyllent og gjennomstekt. Smak til med persilladen, salt og pepper.  
 Ha ertene og bechamelsausen i kjelen med grønnsakene. Vend sammen og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
Fordel pastaen på tallerkener, og topp med de stuede grønnsakene og kyllingen. Dryss over den revne osten. God middag!   
God middag!