Salsicciagryte med spinat, bulgur og bakte grønnsaker
15-20
Laktosefri

Salsicciagryte med spinat, bulgur og bakte grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)

Bakte grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
squash
Squash
1 stk
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Bulgur

bulgur
Bulgur (Hvete)
125 g
Smør (Melk)
½ ss

Salsicciagryte

salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
moste tomater
Moste tomater
⅔ flaske
oksebuljong
Oksebuljong
½–1 pakke
spinat
Spinat
50 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 618 kcal
  • Fett 27 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend sammen bulguren og de bakte grønnsakene før servering. Lag gjerne kjøttboller av salsicciadeigen hvis du har litt tid til overs.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.  
  2. Bakte grønnsaker: Skyll paprikaen og squashen. Rens paprikaen, og kutt den og squashen i terninger. Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend inn persilladen i de ferdigstekte grønnsakene.    
  3. Bulgur: Tilbered bulguren som anvist på pakken. Vend inn ½ ss smør i den ferdigkokte bulguren.   
  4. Salsicciagryte: Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek salsicciadeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ha over de moste tomatene og buljongen, og la det småkoke over svak varme frem til servering.  
  5. Salsicciagryte, fortsettelse: Skyll og tørk spinaten, og vend den inn i tomatsausen rett før servering. Smak til med salt og pepper.  
  6. God middag!