Laktosefri
Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- salt
- sukker
Eggenudler
125 g
Kokoskrem
1 pakke
Teriyakisaus
½ pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Kjøttdeig med linser
300 g
Teriyakisaus
½ pakke
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 830 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 77 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok nudlene som anvist på pakken.
Skyll paprikaen og pak choyen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt pak choyen i 4 tynne båter på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 1 minutt, og ha de deretter over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn halvparten av teriyakisausen og grønnsakene og varm raskt opp.
Ha kokoskremen og resten av teriyakisausen i en kjele og kok opp. Smak til med srirachasaus, saft fra limen, litt sukker og salt. Ha de ferdigkokte nudlene i sausen og kok over middels varme i 1 minutt.
Del resten av limen i båter og server dem, peanøttene og resten av srirachasausen til retten.
God middag!
God middag!