Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og avokadomos
Laktosefri

Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og avokadomos

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Svinekam i strimler
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Ruccola
50 g
Avokado
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 797 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 95 g
  • Protein: 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker kan du servere grønnsakene rå som en salat i stedet for å ovnsbake dem. Kutt løken i strimler og paprikaen i små terninger, og bland dem sammen med ruccolaen og cherrytomatene i en bolle.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll tomaten og paprikaen, og kutt tomaten i båter og paprikaen i grove biter (se tips). Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, persilladen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter. 
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett soya og ingefærsausen, kok opp, og la det småkoke i to minutter. 
 Stek pitabrødene som anvist på pakken.
 Skjær et snitt rundt avokadoen, vri halvdelene fra hverandre, og ta ut steinen. Løft avokadokjøttet ut av skallet med skje, og ha det i en liten skål. Mos avokadoen med en gaffel, og smak til med litt salt og pepper. Skyll og tørk ruccolaen. Fyll pitabrødene med avokadomosen, ruccolaen, de bakte grønnsakene og kjøttet. 
God middag! 
God middag!