Steinovnsbakt pizza med Prosciutto cotto, ruccola og tomat
Laktosefri

Steinovnsbakt pizza med Prosciutto cotto, ruccola og tomat

4.38 (112)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
(Melk)
Prosciutto cotto
100 g
Ruccola
50 g
Tomater
2 stk
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 796 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Riv eller kutt skinken i mindre biter og fordel den utover pizzabunnene. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).  
 Skyll ruccolaen og tomatene. Kutt tomatene i store terninger, og ha dem og ruccolaen i en skål. Vend inn 1 ss olivenolje, og krydre med litt salt og pepper. Server salaten til pizzaene, eller topp pizzaene med salaten ved servering. 
Buon appetito! 
God middag!