Laktosefri
Glutenfri
Kyllingvinger i barbequesaus med småpoteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Barbecuesaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Aioli
½–1 pakke
Søt chilisaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1006 kcal
- Fett: 66 g
- Karbohydrater: 62 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll potetene og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og bak potetene i ovnen i omtrent 18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Legg pakken med kyllingvingene i en bolle med lunkent vann i omtrent 5 minutter. Trykk kyllingvingene forsiktig fra hverandre i pakken før du åpner den. Fordel kyllingen i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen underveis i steketiden, slik at den blir jevnt stekt. Fordel barbequesausen over kyllingen når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Skrell gulroten, og skyll paprikaen og agurken. Kutt gulroten, paprikaen og agurken i staver og fordel grønnsakene i skåler eller på et fat.
Server aiolien og den søte chilisausen til retten.
God middag!