Konfiterte kyllinglår og grønnsaker i fløtesaus med ris
Glutenfri

Konfiterte kyllinglår

og grønnsaker i fløtesaus med ris
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Gulrøtter
    2 stk
    Rødløk
    1 stk
    Sjampinjong
    100 g
    Konfiterte kyllinglår med estragon og sitron
    550 g
    Kokestabil matfløte
    ½–1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Jasminris
    135 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    880 kcal
    Fett:
    48 g
    Karbohydrater:
    68 g
    Protein:
    45 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
    Skrell gulrøttene og løken. Kutt gulrøttene i grove biter, og løken i store båter. Børst av eventuelle jordrester fra soppen og del dem i to. Fordel grønnsakene og matfløten i en ildfast form, og legg over kyllinglårene sammen med kraften fra pakken. Bak det hele i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
    Tilbered risen som anvist på pakken.
    God middag!