Glutenfri
Konfiterte kyllinglår
og grønnsaker i fløtesaus med risNy oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Konfiterte kyllinglår med estragon og sitron
550 g
Kokestabil matfløte
½–1 pakke
Jasminris
135 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 880 kcal
- Fett:
- 48 g
- Karbohydrater:
- 68 g
- Protein:
- 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skrell gulrøttene og løken. Kutt gulrøttene i grove biter, og løken i store båter. Børst av eventuelle jordrester fra soppen og del dem i to. Fordel grønnsakene og matfløten i en ildfast form, og legg over kyllinglårene sammen med kraften fra pakken. Bak det hele i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered risen som anvist på pakken.
God middag!