Pizza Margherita med ruccola
Vegetar

Pizza Margherita med ruccola

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
Dette er vår variant av denne italienske klassikeren.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Cherrytomater
250 g
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzabunn
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
¾ pakke
Basilikumolje
1 pakke
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 870 kcal
  • Fett: 40 g
  • Karbohydrater: 93 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.

Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Skyll og tørk tomatene og ruccolaen. Del tomatene i to, og del mozzarellaen i tynne skiver.  
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel mozzarellaskivene og de delte tomatene over. Ringle over basilikumoljen og stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).   
Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og den revne osten. Buon appetito!   
God middag!