Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander
Glutenfri

Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
  • pepper
Cherrytomater
250 g
Kyllinglår
520 g
Kormapaste
1 glass
(Sennep, Mandler)
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Basmatiris
135 g
Blomkål
1 stk
Vann
3 dl
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mangochutney
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1083 kcal
  • Fett: 50 g
  • Karbohydrater: 103 g
  • Protein: 55 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Skyll cherrytomatene, og kutt blomkålen i buketter. Del hvert av kyllinglårene i to ved leddet. Bland korma-pasten, kokoskremen, hønsebuljongen og 3 dl vann i en skål.    
Fordel risen i en ildfast form, og vend inn korma-sausen fra punkt 2. Legg cherrytomatene, blomkålen og kyllingen i formen. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek det hele midt i ovnen i 30–35 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.     
 Skyll og grovhakk korianderen. Strø korianderen over formen ved servering. Server yoghurten og mangochutneyen til retten. 
God middag!