Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris
Laktosefri

Soya- og ingefærstekt laks med sprø grønnsaker og fullkornsris

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Fullkornsris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Delt kinakål
200 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 639 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke grønnsakene i en wok eller stekepanne hvis du heller ønsker det.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell gulrøttene og rødløken. Kutt gulrøttene i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrå. Kutt rødløken i tynne båter, og kinakålen i strimler. 
 Fordel grønnsakene i en stor ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper (se tips). Fordel laksestykkene over grønnsakene og fordel soya- og ingefærsausen over. Bak fisken og grønnsakene midt i ovnen i 10–12, eller til til fisken så vidt er gjennomstekt, med en mørkerosa kjerne.
Vel bekomme!
God middag!