Seinuggets med ris, asiatisk coleslaw og chilimajones

Godt og rimelig

Laktosefri

Seinuggets med ris, asiatisk coleslaw og chilimajones

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • olje
Jasminris
135 g
Gulrøtter
2 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Sei nuggets
350 g
(Fisk, Hvete)
Smør
½ ss
(Melk)
Chilimajones
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 946 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også blande chilimajonesen inn med kålen, gulrøttene og ingefærblandingen for en fyldigere coleslaw. Nuggetsene kan varmes i ovnen, på et stekebrett med bakepapir i omtrent 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og grovriv gulrøttene. Ha den snittede kålen og gulrøttene i en salatbolle og vend inn ingefærblandingen (se tips). Smak til coleslawen med litt soyasaus. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek seinuggetsene i omtrent 3 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomvarme. 
Server chilimajonesen til retten. God middag!
God middag!