Lapskaus

Lapskaus

Ny oppskrift
Under 20 min
3 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Smør
    Lapskaus
    1 pose
    Kruspersille
    1 pakke
    Flatbrød
    1 pakke
    Smør
    ss
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Mange liker å tilsette litt dijonsennep til lapskausen for mer smak og spenst. Rester av pølser/kjøttkaker/steik passer også utmerket godt å ha i lapskausen.

    Ha lapskausen i en kjele og varm forsiktig opp. Rør om noen ganger underveis. Dryss over hakket persille ved servering.
    Server lapskaus med flatbrød og smør.
    God middag!