15-20
Laktosefri
Asiatisk kylling med rødkålsalat, jasminris, koriander og chilimajones
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
Asiatisk kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Jasminris
Jasminris
135 g
Rødkålsalat
Rødkål
300 g
Rødt eple
1 stk
Lime
1 stk
Honning
1 pakke
Tilbehør
Koriander
½–1 bunt
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 791 kcal
- Fett 33 g
- Karbohydrater 81 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Asiatisk kylling: Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, og fordel kyllingen utover formen. Hell over soya- og ingefærsausen, og vend litt om på kyllingen. Stek kyllingen i ovnen i 15–20 minutter, eller til den er gjennomstekt.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Rødkålsalat: Kutt rødkålen i tynne strimler. Skyll og kutt eplet i terninger. Del limen i to. Ha rødkålen og eplet i en serveringsskål, og vend inn saften fra limen, honningen og litt salt.
- Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Server korianderen og chilimajonesen til retten, og topp med sesamfrøene.