Pasta med krydret tomatsaus med oliven, kikerter og pinjekjerner
Vegetar

Pasta med krydret tomatsaus med oliven, kikerter og pinjekjerner

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Her har du en tomatsaus med masse smak. Røkt chili, hvitløk, basilikum, oregano... Med sopp, oliven og kikerter, og salt Grande-premium-ost. Nam.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Pasta
200 g
(Hvete)
Hvitløksfedd
1 stk
Gul løk
½ stk
Aromasopp
200 g
Kalamataoliven
1 glass
Kikerter
1 pakke
Spinat
50 g
Røkt chilimix
½ pakke
Chiliflak
¼ pakke
Oregano
1 pakke
Moste tomater
700 ml
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Vann
½ dl
Pinjekjerner
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 828 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 106 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Skrell hvitløksfeddet og løken. Finhakk hvitløken og kutt løken i terninger. Børst soppen fri for jord, og kutt den i fire båter. Kutt olivenene i skiver. Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll og tørk spinaten. 
 Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Tilsett 1 ts av den røkte chilimixen, 1 ts av chiliflakene og pakken med oreganokrydderet. Stek det hele i 1 minutt. Ha i hvitløken, olivenskivene, løken og soppen. Stek videre i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank. Tilsett de moste tomatene og ½ dl vann. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter. Tilsett kikertene, spinaten og Grande premium-osten mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper. 
 Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene 2–3 minutter, eller til de er gylne. Strø pinjekjernene over pastaen ved servering.
God middag!