Hjemmelagde torskenuggets med ris, ingefærbakt brokkoli og rømmedressing
Glutenfri

Hjemmelagde torskenuggets med ris, ingefærbakt brokkoli og rømmedressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Her får du en god kombinasjon av smaker og teksturer. Og husk alt som er panert er barnas favoritt!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • salt
  • pepper
  • olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
135 g
Ingefær
1 bit
Brokkoli
1 stk
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Egg
1 stk
(Egg)
Panering
1 pakke
Torskefilet
325 g
(Fisk)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 806 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 110 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du ikke soyasaus, kan du smake til brokkolien med litt salt i stedet. Du kan også servere sweet chili-sausen og lettrømmen hver for seg.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finriv ingefæren på et rivjern. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Ha brokkolien og ingefæren i en smurt ildfast form, og vend inn litt olje og 2 ss soyasaus. Stek brokkolien i ovnen i 10–12 minutter. 
Bland sammen rømmen og chilisausen i en skål, og server dressingen til retten. 
God middag!
God middag!