Konfiterte kyllinglår og grønnsaker i fløtesaus med jasminris
15-20
Glutenfri

Konfiterte kyllinglår og grønnsaker i fløtesaus med jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

    Kylling og grønnsaker i fløtesaus

    gulrøtter
    Gulrøtter
    2 stk
    rødløk
    Rødløk
    1 stk
    sjampinjong
    Sjampinjong
    100 g
    konfiterte kyllinglår med estragon og sitron
    Konfiterte kyllinglår med estragon og sitron
    550 g
    kokestabil matfløte
    Kokestabil matfløte (Melk, Laktose)
    ½–1 pakke

    Ris

    jasminris
    Jasminris
    135 g
    Næringsinnhold per porsjon
    • Energi 886 kcal
    • Fett 48 g
    • Karbohydrater 69 g
    • Protein 45 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
    2. Kylling og grønnsaker i fløtesaus: Skrell gulrøttene og løken. Kutt gulrøttene i grove biter, og løken i store båter. Børst av eventuelle jordrester fra soppen og del dem i to. Fordel grønnsakene og matfløten i en ildfast form, og legg over kyllinglårene sammen med kraften fra pakken. Bak det hele i ovnen i 20–25 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
    3. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.