Kremet linguine med gyroskjøtt, erter og salat

Kremet linguine med gyroskjøtt, erter og salat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Linguine
200 g
(Hvete)
Grillet gyroskjøtt
250 g
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Erter
250 g
Vann
1 dl
Tobladssalat
50 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1025 kcal
  • Fett: 51 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, tilsett litt olje og tilsett gyroskjøttet. La det steke i 2-3 minutter før du tilsetter kryddermiksen, lett crème fràichen og 1 dl vann. La koke i omtrent 2 minutter før du tilsetter ertene og lar det småkoke i to minutter.
 Ha salaten over i en bolle og bland inn balsamicovinaigretten.
God middag!