15-20
Laktosefri
Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- vann
- salt
- pepper
Pasta
Pasta (Hvete)
200 g
Cajunkylling med grønnsaker
Fennikel
1 stk
Rødløk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Spinatsaus
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Smør (Melk)
1 ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 671 kcal
- Fett 18 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er det grønne skudd på fenniklene kan disse hakkes og brukes som topping ved servering. Kraften fra kyllingen og grønnsakene kan brukes til å smaksette sausen.
- Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Cajunkylling med grønnsaker: Skyll og kutt fennikelen i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Legg kyllingen, løken og fennikelen i en ildfast form og stek det i ovnen i omtrent 10 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og grønnsakene har fått en lett skorpe.
- Spinatsaus: Kok opp 1 dl vann sammen med buljongen. Skyll og hakk spinaten grovt før den tilsettes i den kokende buljongen. La sausen småkoke på lav varme i omtrent 3 minutter. Kjør sausen sammen i en blender eller med en stavmikser, og blend inn 1 ss smør og osten. Smak til med salt og pepper. La sausen stå på svak varme frem til servering.
- Servering: Fordel spinatsausen i skåler. Legg over pastaen, kyllingen og grønnsakene. Vel bekomme!