Eggenudler og svin i teriyakisaus med wokkede grønnsaker
15-20
Laktosefri

Eggenudler og svin i teriyakisaus med wokkede grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt

Eggenudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g

Wokkede grønnsaker

rødløk
Rødløk
½–1 stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
hverdagsmiks
Hverdagsmiks
1 pakke

Svin i teriyakisaus

svinekam
Svinekam
300 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 606 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.    
  2. Forberedelser: Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i store biter. Kutt kjøttet i strimler.  
  3. Wokkede grønnsaker: Varm opp en wok eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wok grønnsakene i omtrent 2 minutter og krydre med litt salt. Ha grønnsakene over i en skål. 
  4. Svin i teriyakisaus: Varm opp wokken eller stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt ny olje. Wok svinestrimlene i omtrent 2 minutter. Sil vannet av nudlene og vend dem, grønnsakene og teriyakisausen sammen med kjøttet og krydre med litt salt og chiliflakene.          
  5. God middag!