Kyllingwok med eggenudler, grønnsaker og soya- og ingefærsaus
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
Eggenudler
125 g
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Peanøtter
1 pakke
Chiliflak
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 653 kcal
- Fett: 24 g
- Karbohydrater: 65 g
- Protein: 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ekstra tid? Stek de ferdigkokte nudlene i en stekepanne med litt olje i 3–4 minutter, til de er gylne. Krydre med litt salt og pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken. Vend inn litt olje i de ferdigkokte nudlene for å forhindre at de klumper seg (se tips).
Kutt kyllingen i strimler, og ta vare på kraften fra pakken. Skrell og kutt gulrøttene i tynne skiver. Skrell og del løken i tynne båter.
Varm opp en stor stekepanne eller wok til høy varme, og ha i litt olje. Wok kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, til de har fått en stekeskorpe, og ha kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og wok grønnsakene i omtrent 2 minutter. Tilsett soya- og ingefærsausen og kyllingkraften, gi det hele et oppkok og vend inn kyllingen.
Strø peanøttene og ønsket mengde av chiliflakene over retten ved servering.
God middag!