Kremet pasta med ishavsreker, sitron, tomat og dill

Kremet pasta med ishavsreker, sitron, tomat og dill

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pastavann
  • olje
  • salt
  • pepper
Casarecce
200 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Reker
200 g
(Skalldyr)
Pastavann
1 dl
Tomat
1 stk
Dill
1 bunt
Sitron
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 626 kcal
  • Fett: 17 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med litt revet sitronskall, og server resten av sitronen i båter. Ha hakket dill i sausen for ekstra dillsmak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Spar på omtrent 1 dl av pastavannet når pastaen er ferdigkokt.  
Skrell og kutt rødløken i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken i omtrent 2 minutter, til den er gyllen. Ha i crème fraîchen og spinaten og kok forsiktig opp. Smak til sausen med salt og pepper, og juster konsistensen med omtrent 1 dl pastavann fra steg 1.  
 Skyll tomaten, dillen og sitronen. Kutt tomaten i terninger, grovhakk dillen og finriv skallet fra sitronen. 
 Sil vannet av pastaen, og vend pastaen og rekene inn i crème fraîche-sausen. Fordel pastaen på tallerkener og dryss tomatterningene, dillen og sitronskallet over.   
God middag! 
God middag!