Ørretburger med cheddar og chili, grønnsaksstaver og to dipp-sauser

Ørretburger med cheddar og chili

grønnsaksstaver og to dipp-sauser
3.34 (64)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Ørretburger med cheddar og chili
260 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Agurk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
746 kcal
Fett:
47 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne en salat av ternet agurk og tomat, og litt av aiolien

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
Fordel burgerne på et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i 6 minutter. 
 Skyll tomaten, salaten og agurken, og skrell gulrøttene. Kutt tomaten i skiver, salaten i strimler og agurken og gulrøttene i staver. 
 Del burgerbrødene og varm dem sammen med burgerne i ovnen i 2 minutter.  
Sett sammen burgerne slik du ønsker og server grønnsaksstavene og dippsausene til. 
God middag!