Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig, svarte bønner og friske grønnsaker
Laktosefri
Glutenfri

Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig, svarte bønner og friske grønnsaker

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Asiatisk suppebase
700 g
(Melk)
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Svarte bønner
1 pakke
Svinekjøttdeig
150 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
(Soya)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 795 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 91 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Ha suppeposen i en kjele og dekk den med vann. Kok opp, og la det småkoke over svak varme frem til servering.   
Skrell gulrøttene og sjalottløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og den strimlede kålen i omtrent 1 minutt under omrøring. Krydre med litt salt og pepper, og ha grønnsakene over på en tallerken.  
Skyll bønnene i en sil. Varm opp stekepannen du brukte til grønnsakene til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn bønnene og soyasausen, og krydre med pepper.   
Anrett kjøttdeigen, bønnene og de stekte grønnsakene i suppeskåler, og ha den asiatiske suppen over. Server med risen og chiliflakene.  
God middag! 
God middag!