Laktosefri
Glutenfri
Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig
svarte bønner og friske grønnsakerNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
135 g
Asiatisk suppebase
700 g
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Svarte bønner
1 pakke
Svinekjøttdeig
150 g
Glutenfri soyasaus
1 pose
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 795 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 91 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha suppeposen i en kjele og dekk den med vann. Kok opp, og la det småkoke over svak varme frem til servering.
Skrell gulrøttene og sjalottløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og den strimlede kålen i omtrent 1 minutt under omrøring. Krydre med litt salt og pepper, og ha grønnsakene over på en tallerken.
Skyll bønnene i en sil. Varm opp stekepannen du brukte til grønnsakene til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn bønnene og soyasausen, og krydre med pepper.
Anrett kjøttdeigen, bønnene og de stekte grønnsakene i suppeskåler, og ha den asiatiske suppen over. Server med risen og chiliflakene.
God middag!