Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og guacamole

Sommer

Laktosefri

Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og guacamole

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Svinekam i strimler
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Pitabrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Ruccola
50 g
Guacamole
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 781 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 100 g
  • Protein: 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker kan du servere grønnsakene rå, som en salat i stedet for å ovnsbake dem. Kutt løken i strimler og paprikaen i små terninger, og bland dem sammen med ruccolaen og cherrytomatene i en bolle.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll tomaten og paprikaen, og kutt tomaten i båter og paprikaen i grove biter (se tips). Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, persilladen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter. 
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett soya og ingefærsausen, kok opp, og la det småkoke i ett minutt. 
 Stek pitabrødene som anvist på pakken.
 Skyll og tørk ruccolaen. Fyll pitabrødene med guacamolen, ruccolaen, de bakte grønnsakene og kjøttet. 
God middag! 
God middag!