Hoisinstekte svinestrimler med grønnsaksris og curry- og mangodressing
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinstekte svinestrimler med grønnsaksris og curry- og mangodressing

4.1 (456)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Gulrot
1 stk
Brokkolibuketter
150 g
Jasminris
135 g
Svinestrimler
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Lime
½ stk
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 669 kcal
  • Fett: 21 g
  • Karbohydrater: 73 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ønsker kan du steke risen i litt olje, så den får litt stekeskorpe før du vender den inn med grønnsakene,

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
 Skrell og kutt gulroten i små terninger. Fordel gulrotterningene og brokkolibukettene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 15 minutter.
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 4–5 minutter, til det så vidt er gjennomstekt. Vend inn hoisinsausen, og varm opp. Klem over saften fra halve limen, og smak til med salt og pepper.
 Vend den ferdigkokte risen inn med de ovnsstekte grønnsakene. Smak til med salt.
 Kutt resten av limen i båter. Server grønnsaksrisen med det hosinstekte kjøttet. Topp med curry- og mangodressingen, og server limebåtene ved siden av.
God middag!