Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme

Sommer

Kyllingspyd med ananassalsa, bulgur og urterømme

4.36 (110)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
Bulgur
125 g
(Hvete)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Ananas
½-1 stk
Vårløk
½ pakke
Gul paprika
1 stk
Rød chili
½ stk
Lime
1 stk
Krydrede kyllingspyd
300 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 610 kcal
  • Fett: 18 g
  • Karbohydrater: 68 g
  • Protein: 43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er ananasen umoden? La den modne på kjøkkenbenken i 1–2 dager før du tilbereder retten.

Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen i kokevannet.
 Kutt skallet av ananasen og skyll vårløken. Kutt ananasen og paprikaen i terninger, og kutt vårløken i tynne skiver. Finhakk halve chilien. Bland sammen ananasen, vårløken, paprikaen og chilien i en serveringsskål, og smak til med saft fra limen og salt. 
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek spydene i 3–4 minutter på hver side. 
Ha lettrømmen over i en skål, bland inn persilladen og smak til med litt salt.     
God middag!