Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat

Sommer

Vegetar

Gnocchi med aromasopp, asparges og ruccola- og mozzarellasalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Når gnocchien pannestekes, blir den krispy og smaker nydelig til mild mozzarella og friske grønnsaker.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • pepper
  • smør
Gnocchi
500 g
(Gluten)
Asparges
100 g
Hvitløksfedd
1 stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 559 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 51 g
  • Protein: 20 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered gnocchien som anvist på pakken. 
 Brekk av den nederste trevlete delen av aspargesene, og kutt dem i fire. Skrell og finhakk hvitløken. Børst soppen fri for jord, og kutt dem i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og aspargesen i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.   
 Sil vannet av gnocchien, og drypp over litt olivenolje så den ikke klistrer seg sammen. Varm opp stekepannen fra forrige punkt til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i omtrent 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
 Skyll ruccolaen i kaldt vann. Skyll og kutt tomatene i to. Ha ruccolaen over i en serveringsskål, riv mozzarellaen over ruccolaen, og topp med tomatene og balsamicovinaigretten.  
Buon appetito!
God middag!