Perlecouscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing

Sommer

Perlecouscoussalat med marinert gyroskylling, spinat, mais og hvitløksdressing

4.26 (259)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Perlecouscous
125 g
(Hvete)
Rødløk
1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Maiskorn
1 pakke
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Hvitløksdressing
½–1 pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 871 kcal
  • Fett: 51 g
  • Karbohydrater: 65 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Couscousen, grønnsakene og kyllingen kan serveres hver for seg.

Tilbered perlecouscousen som anvist på pakken. Skrell og kutt rødløken i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og rødløken i omtrent 4 minutter, til den er gjennomstekt. Sett til side. 
 Skyll og kutt tomaten i båter. Skyll og tørk spinaten. Hell av laken på maiskornene. Bland sammen grønnsakene, den kokte perlecouscousen og balsamicovinagretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. Bland inn kyllingen og rødløken i salaten før servering eller server den ved siden av. 
Server hvitløksdressingen til salaten. 
God middag! 
God middag!