Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- fisk,
- hvete,
- peanøtter,
- melk,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- salt
- olje
Jasminris
Jasminris
135 g
Thaisalat
Agurk
½ stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Lime
½ stk
Koriander
1 bunt
Fiskekaker med chili og ingefær
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Tilbehør
Lime
½ stk
Hakkede peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Sataysaus uten nøtter
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 912 kcal
- Fett 44 g
- Karbohydrater 92 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også varme sataysausen i en liten kjele på middels varme under omrøring, og servere den varm til retten.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Thaisalat: Skyll og kutt agurken og tomaten i grove biter. Skrell og kutt sjalottløken og gulroten i tynne strimler. Bland grønnsakene og soya- og ingefærsausen i en serveringsskål. Smak til med salt og saften fra den halve limen. Skyll, rist og grovhakk korianderen. Topp salaten med korianderen.
- Fiskekaker med chili og ingefær: Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side. Tilsett finkuttet ingefær, hvitløk og chili mot slutten av steketiden for ekstra smak.
- Tilbehør: Kutt limen i båter. Server limebåtene, de hakkede peanøttene og sataysausen til retten (se tips).