15-20
Laktosefri
Glutenfri
Asiatisk suppe med soyastekt svinedeig, svarte bønner og friske grønnsaker
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Melk,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- olje
- salt
- pepper
Ris
Jasminris
135 g
Asiatisk suppe
Asiatisk suppebase (Melk)
700 g
Grønnsaker
Gulrøtter
2 stk
Sjalottløk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Soyastekt svinedeig
Svarte bønner
1 pakke
Svinekjøttdeig
150 g
Soyasaus (Soya)
2 ss
Servering
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 800 kcal
- Fett 31 g
- Karbohydrater 93 g
- Protein 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Asiatisk suppe: Ha suppeposen i en kjele og dekk den med vann. Kok opp, og la det småkoke over svak varme frem til servering.
- Grønnsaker: Skrell gulrøttene og sjalottløken, og kutt dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene og den strimlede kålen i omtrent 1 minutt under omrøring. Krydre med litt salt og pepper, og ha grønnsakene over på en tallerken.
- Soyastekt svinedeig: Skyll bønnene i en sil. Varm opp stekepannen du brukte til grønnsakene til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn bønnene og 2 ss soyasaus, og krydre med pepper.
- Servering: Anrett kjøttdeigen, bønnene og de stekte grønnsakene i suppeskåler, og ha den asiatiske suppen over. Server med risen og chiliflakene.
- God middag!