Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- vann
- salt
- pepper
- olje
Kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Krydret svinekjøttdeig
Rødløk
½ stk
Svinekjøttdeig
300 g
Tyrkisk krydder
½ pakke
Garam masala
½ pakke
Vann
½ dl
Grønnsaker
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Pitabrød
Pitabrød (Hvete, Rug)
4 stk
Tilbehør
Hummus
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 840 kcal
- Fett 29 g
- Karbohydrater 94 g
- Protein 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kålsalat: Ha den strimlede kålsalaten i en bolle, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
- Krydret svinekjøttdeig: Skrell og finhakk halve rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen og løken i 3–4 minutter, slik at kjøttet får litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann, det tyrkiske krydderet og garam masalakrydderet, og stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper, og la det stå på svak varme frem til servering.
- Grønnsaker: Skyll og kutt agurken i terninger, og skrell og kutt resten av rødløken fra steg 2 i tynne skiver. Ha løken og agurken i hver sin skål.
- Pitabrød: Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
- Tilbehør: Server hummusen til retten, og fyll pitabrødene etter eget ønske. Vel bekomme!