Ørretburger med grønnsaksstaver og to dipp-sauser
15-20

Ørretburger med grønnsaksstaver og to dipp-sauser

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • sennep,
  • bygg,
  • fisk,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)

Ørretburger

ørretburger med cheddar og urter
Ørretburger med cheddar og urter (Fisk, Melk, Laktose)
260 g
grove hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk

Grønnsaker

tomat
Tomat
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
agurk
Agurk
½ stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk

Servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
chilimajones
Chilimajones (Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 743 kcal
  • Fett 47 g
  • Karbohydrater 47 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag gjerne en salat av ternet agurk, tomat og litt av chilimajonesen.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
  2. Ørretburger: Fordel ørretburgerne på et stekebrett med bakepapir, og varm dem i ovnen i 5 minutter. 
  3. Grønnsaker: Skyll tomaten, salaten og agurken, og skrell gulrøttene. Kutt tomaten i skiver, salaten i strimler og agurken og gulrøttene i staver. 
  4. Ørretburger, fortsettelse: Del burgerbrødene og varm dem sammen med burgerne i ovnen i 2 minutter.  
  5. Servering: Sett sammen burgerne slik du ønsker og server grønnsaksstavene og dippsausene til. 
  6. God middag!